Catrice Summer Obsessed

Catrice Summer Obsessed

Pregateste-te pentru zilele de vara de neuitat cu editia limitata exclusivista Summer Obsessed de la Catrice. Experimenteaza culori luminoase, texturi vibrante si o gama de produse de machiaj care au fost special dezvoltate pentru sezonul estival.

Bronzer Stick

Cu o textura cremoasa si usor de blenduit, acest stick bronzant se topeste pe piele, oferind un bronz uniform si radiant. Formula sa se poate stratifica pentru a obtine intensitatea dorita, fara a încarca tenul.

Nuante disponibile:

  • C01 – Sun Of Rhodos
  • C02 – Sun Of Mykonos
  • C03 – Sun Of Santorini

Pret

De la 30 lei

Locul lansarii

Disponibil pe 1001Cosmetice

Paleta pentru fata cu bronzer si iluminator

Aceasta paleta versatila contine atat un bronzer, cst si un iluminator, oferindu-ti toate instrumentele necesare pentru a crea un look estival impecabil.

Pret

De la 44.5 lei

Locul lansarii

Disponibil pe 1001Cosmetice

Ulei de buze racoritor

Acest ulei de buze nu doar hidrateaza, dar si racoreste buzele, oferindu-le o senzatie revigoranta. Este ideal pentru a-ti pastra buzele confortabile si racorite pe tot parcursul zilei, mai ales in zilele toride de vara. Disponibil in trei nuante diferite, creeaza buze vizibil mai pline cu o stralucire sanatoasa. Sfatul nostru pentru un plus de prospețime: Trebuie doar sa îl depozitati in frigider!

Nuante disponibile:

  • C01 – Wildberry Lillet
  • C02 – Lemon Spritz
  • C03 – They See Me Aperollin

Pret

De la 24.5 lei

Locul lansarii

Disponibil pe 1001Cosmetice

Lac de unghii

Acest lac de unghii intr-o nuanta moderna este exact ceea ce avem nevoie. Creeaza un finisaj perfect cu luciu ca de gel si unghii vibrante de vara în acelati timp!

Nuante disponibile:

  • C01 – SEA-YOU-SOON
  • C02 CATCHING SUNSETS

Pret

De la 17 lei

Locul lansarii

Disponibil pe PinkPanda

Elastic pentru par

Elasticul pentru par cu utilizari multiple este un accesoriu frumos pentru orice tinuta de vara. Accesoriul statement poate fi utilizat ca elastic pentru par, banda de par sau ca accesoriu pentru geanta, deoarece partile lungi pot fi detasate pentru un stil nou.

Pret

De la 19.5 lei

Locul lansarii

Disponibil pe PinkPanda